Komisioni Rregullator i Energjetikës dhe i Shërbimeve të Ujit (KRRE), miratoi vendimin, me të cilin kryhet rritja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës mesatarisht për 3,41 % në raport me vendimin e datës 4.10.2021. Në periudhën e kaluar shtatëditore të gjitha çmimet referente në bursat botërore,Më tepër…

Një grup ekspertësh që këshillon Organizatën Botërore të Shëndetësisë për vaksinat, rekomandoi që njerëzit e moshuar dhe ata me sistem të komprometuar imunitar të marrin dozën shtesë të vaksinës kundër koronavirusit. Drejtoresha për vaksina e OBSH-së, Kate O’Brien, tha se doza e tretë duhet t’u jepet njerëzve një deri nëMë tepër…

Me rastin e festës 11 Tetori – Ditës së Kryengritjes Popullore, sot në Sallën e Kristaltë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, u nda çmimi shtetëror “11 Tetori”. Bordi për ndarjen e çmimit shtetëror për vepër jetësore në fushën e shkencës dhe arsimit çmimin ia ndau filologut prof.Më tepër…

Të veshur me bluza të zeza me logon e partisë, aktivistët e partisë “E Majta”, “pushtuan” kompleksin përkujtimor “Toka e të pamposhturve” në Prilep ku shënohet 11 Tetori – Dita e Kryengritjes Popullore. Njëmbëdhjetë aktivistë partiak qëndruan para monumentit dhe bllokuan rrugën që delegacionet shtetërore të vendosnin lule. Delegacionet tëMë tepër…