Bluza më e shëmtuar në botë është Louis Vuitton dhe kushton sa qimet e kokës

Do e besonit po t’iu themi se bluza më e shëmtuar në botë mban emrin e…

Materialet më të mira për t’u veshur gjatë verës, për të shmangur djersën

Pavarësisht nëse e konsideroni veten një person që djersitet apo jo, në një moment këtë verë…

Si t’i bëni këpucët tuaja të duken të reja sërish?

Për t’i ndërruar këpucët mund të jetë e kushtueshme, por t’i bësh të përdorshme edhe njëherë…

Tre hapa si të zgjidhni xhinset e duhura për trupin tuaj

Më poshtë janë tre hapa të thjeshtë që do t’ju ndihmojnë të zgjidhni xhinset e ëndrrave,…

Si t’i kombinojmë më mirë ngjyrat?

Përveç të zezës dhe të bardhës, pjesa tjetër e ngjyrave mund të duket shumë e vështirë…

Modeli i flokëve në formën e një vije, fsheh një sekret të tmerrshëm

Të flasësh pë modën do të thotë të flasësh për shijet e njerëzve në një kohë…

Share