Shumë prej nesh ndjehen fajtorë kur hanë pica të mbetura në mëngjes – por mund të mos jetë gjëja më e keqe që mund të zgjedhim. Sipas nutricionistes Chelsey Amer, ngrënia e picës për mëngjes është në të vërtetë më e mirë për ju sesa drithërat me sheqer. Sigurisht, picaMë tepër…

Udhëtimi është një nga kënaqësitë më të mëdha të jetës, pavarësisht nëse jeni duke shijuar pamjet në një udhëtim të qetë rrugor ose duke vizituar një familje të largët. Por një mjedis i panjohur trefishon rrezikun e gjumit të ndërprerë, sipas shkencëtarëve të Cornell. Për fat të mirë, këto triMë tepër…

Ka ndodhur, mund të ndodhë. Numri i rasteve me Covid-19 ka filluar të rritet përsëri dhe kolegu ose miku juaj sapo ka rezultuar pozitiv. Sidoqoftë, ju jeni të vaksinuar dhe ndiheni mirë. Por si duhet të veproni, saktësisht? Cila është procedura që duhet ndjekur? Çfarë duhet të bëj nëse jamMë tepër…

Met Gala është një nga netët më të mëdha në botën e modës. Gala, e njohur zyrtarisht për përfitime për Institutin e Kostumeve, është një ngjarje magjepsëse, që fillon ekspozitën vjetore të modës të Muzeut Metropolitan në Neë York. Çdo vit, tema e Gala-s lidhet me ekspozitën. Për herë tëMë tepër…