Author: admin

Kryetarët e komunave të Pollogut mbështesin marrëveshjen për deponinë “Rusino”

Marrëveshja e arritur në mes Komunës së Gostivarit, iniciativës qytetare “Stop Rusino” dhe Ministrisë së Ekologjisë, ka qenë temë diskutimi në mbledhjen e kryetarëve të komunave të rajonit të Pollogut, […]

Share

OKB: Pas pandemisë, 235 milionë njerëz në botë do të kenë nevojë për ndihmë humanitare

Kombet e Bashkuara (OKB) në Planin e Ndihmave Humanitare Globale të vitit 2021, bënë të ditur se, edhe me ndikimin e pandemisë së koronavirusit të ri (COVID-19), 235 milionë njerëz […]

Share

Sulimani porosi Apasievit: Fashistët janë gojë vegjël për të përgojuar Skënderbeun vend e pa vend

Politikologu Xhenis Sulimani i është përgjigjur kreut të partisë “E Majta”, Dimitar Apasiev, i cili theksoi sot se nuk mundet ministri i jashtëm, Bujar Osmani si shqiptar të negociojë për […]

Share
Share
%d bloggers like this: