Ma rastin e shënimit të Ditës Ndërkombëtare të Ndihmës së Parë, vullnetarë nga Kryqi i Kuq i Gostivarit në sheshin e qytetit kanë demostruar se si jepet ndihma e parë. Termi “ndihmë e parë” i referohet ndihmës që i jepet kujtdo që vuan një dëmtim apo sëmundje të papritur. QëllimetMë tepër…

Mësimdhënësit e komunitetit turk në Gjimnazin e Gostivarit, nëpërmjet një njoftimi të nënshkruar dhe dorëzuar deri te Drejtori i Gjimnazit, Kryetari i komunës së Gostvarit, Stacioni Policor – Gostivar, MASH dhe mediat, informojnë opinionin e gjërë se duke filluar nga 17 shtator 2021 e deri në një vendim të ri,Më tepër…

Përplasje me deklarata për shkak të tragjedisë në Tetovë, kanë ardhur në mes kryeministrit Zoran Zaev dhe kryetarit të Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela. Ky i fundit nëpërmjet një postimi në Facebook, ka reaguar ndaj deklaratave të Zaevit, i cili tha se nuk e ka ndërmend të jep dorëheqje. SelaMë tepër…

Derisa familjarëve të 14 viktimave nga zjarri në Spitalin Modular të Tetovës ende nuk u janë tharë lotët, por edhe gjithë qytetarët e Maqedonisë së Veriut e ndajnë dhembjen me ata dhe vazhdojnë të jenë të tronditur nga një prej ngjarjeve më tragjike që ka ndodhur në Maqedoninë e Veriut,Më tepër…

Vota e gjinisë femërore duhet të jetë e pavarur. Ky konstatim doli si përfundim nga panel diskutimi mbi rëndësinë e votës së gruas dhe gruaja në vendimmarrje, mbajtur në Gostivar nën organizim të Institutit për Lidership dhe Poltika Publike. Pranvera Kasami, drejtuesja e këtij instituti, theksoi se këto debate vijnëMë tepër…